If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Koлега имам алфа 156 минаталта зима не искаше да включи грам, смених маслото и скоростите превключват перфектно,обаче ми протече семеринга на полуоската от скоростите, обикновенно когато има такива течове търговците доливат гъсто масло и зимата трудно вклюва.
Извинявам се,но реших да не пускам нова тема, а да се включа в тази!
Искам да попитам скоростите на АР146 1,9JTD 99г. дали са еднакви с тези на АР145 1,9JTD 00г.
Благодаря предварително!!!
Извинявам се,но реших да не пускам нова тема, а да се включа в тази!
Искам да попитам скоростите на АР146 1,9JTD 99г. дали са еднакви с тези на АР145 1,9JTD 00г.
Благодаря предварително!!!
Еднакви са
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Като стана въпрос за скорости се налага да използвам и аз темата. Значи когато колата е на место от време на време имам проблем с включването на първа и на задна предавки. Като подам газ и влизат... Ако някой може, моля да помага.
Като стана въпрос за скорости се налага да използвам и аз темата. Значи когато колата е на место от време на време имам проблем с включването на първа и на задна предавки. Като подам газ и влизат... Ако някой може, моля да помага.
На мен ми звучи като износени синхронизатори или разбит лагер и като влезе в обороти се се намества...
без да се отворят може само да хвърлим един боб!
На мен ми звучи като износени синхронизатори или разбит лагер и като влезе в обороти се се намества...
без да се отворят може само да хвърлим един боб!
Първа и задна нямат синхронизатори мисля
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment